054 41 31 69
info@basisschool-dender.be

schooluren, opvang en busregeling.

Hier vindt u informatie over de openingsuren van de school, de voor- en naschoolse opvang, en het schoolvervoer.

wat eten we deze week.

Boterhammen of een warme maaltijd? Wie boterhammen eet op school brengt deze mee in een brooddoos, samen met water, bij voorkeur in een herbruikbare drinkfles. Tijdens de voormiddagspeeltijd krijgen alle leerlingen soep aangeboden. In onze ruime schoolrefter bedient het keukenpersoneel elke dag warme, gevarieerde maaltijden. Voor de kleuters bedraagt de prijs €3 per maaltijd, voor de kinderen van de lagere school €3,50. De afrekening gebeurt maandelijks op factuur.

wat staat er op de planning.

Bekijk onze om te zien wat jouw kind deze of de komende weken op het programma heeft staan.

veelgestelde vragen.

Veel ouders zitten met gelijkaardige vragen. Wij hebben deze gebundeld en er een passend antwoord bij geformuleerd. Neem gerust een kijkje, je kan er misschien een telefoontje door uitsparen.

schoolreglement.

Indien je te weten wil komen wat je rechten en plichten als ouder en leerling binnen onze school zijn, klik dan zeker op onderstaande knop.

bezoek onze school.

Breng samen met uw kind vrijblijvend een bezoek aan de school. De directie en de leerkrachten vertellen u graag meer over de school.

opendeurdag.

Tijdens de opendeurdagen kunnen ouders, kleuters en leerlingen langskomen voor een rondleiding en een gezellige babbel met het schoolteam.
translate